Over Alert

Alert Promotie is een begrip binnen de branche. En daar zijn we ontzettend trots op! Sinds we in 2005 besloten om onze krachten te bundelen hebben we al veel mooie producten ontwikkelt en boeiende klanten ontmoet. Alert Promotie is een dynamisch bureau. We kennen geen ivoren toren en hebben geen dure afdelingen. We zijn vooral van het directe contact: dat is wel zo persoonlijk.

Natalie over Sandra:

Sandra is altijd vrolijk en ze houdt van de mooie dingen in het leven. Verder is ze enorm toegewijd, ze zoekt dingen uit tot op de bodem. Als een klant bijvoorbeeld iets wil dat niet voor de hand ligt, gaat zij door tot het gaatje. Een pitbull met engelengeduld!

Sandra over Natalie:

Bij Natalie weet je exact waar je aan toe bent. Een open boekje. Ze is heel zorgvuldig bij alles wat ze doet. Geordend en oplossingsgericht, zo houdt ze grip op de dingen. Je kunt echt op haar bouwen EN enorm met haar lachen.

LinkedIn

Meer weten over Sandra Peters en Natalie Bakker?
Volg ons op LinkedIn.

Testimonia

10 jaar al inmiddels! Onze samenwerking met Alert Promotie. Ze waren er eerder bij dan ik. Tussentijds veel vergelijk gedaan met concurrenten… Maar ze hebben absoluut een meerwaarde; persoonlijk betrokken, open voor nieuwe ideeën, snel schakelen. Op Alert kun je bouwen!

 
Mascha Ringers

 

 

 De dames van Alert Promotie zijn erg flexibel, zeer vindingrijk voor nieuwe producten en erg fijn om mee samen te werken. In de afgelopen jaren hebben ze ons meerdere malen verrast met leuke nieuwe ideeën.


Marian de Groes

 Onze opdrachten zijn vaak uitdagend, in levertijd en kwaliteit. Alert Promotie is dan een flexibele en servicegerichte partner. Ik waardeer hun positieve instelling en het informele contact.

 

Yuri van der Meel

 

 

 
 Het is zeer prettig samenwerken met Alert, ze zijn, zoals de naam al zegt, erg alert en denken graag mee. Er is een fijn contact en niets is te veel gevraagd. Wij vragen, zij draaien.

 

Mayke Harm-van Baars