Premiums   Giveaways Relatiegeschenken     Company wear

Premiums, giveaways, relatiegeschenken en company wear van Alert Promotie

Een goed gekozen premium, giveaway, relatiegeschenk of company wear is een waardevolle investering. Zowel voor de korte als de lange termijn. Het vestigt de aandacht op uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en sluit aan bij uw communicatiestrategie. Alert Promotie weet als geen ander dat een origineel promotieartikel meer waarde heeft dan een willekeurig hebbeding. Dit ziet u terug in de producten die wij leveren.

Met een promotieartikel van Alert Promotie:
  • kiest u voor kwaliteit
  • bent u origineel
  • en valt uw bedrijf extra op

Er zijn veel reden waarom u op zoek bent naar een passend cadeau. Wat het doel ook is, een premium, giveaway, relatiegeschenk en company wear moet goed aansluiten bij uw product of dienstverlening. En dat is nog niet zo eenvoudig. Naast de promotionele artikelen leveren we vaak maatwerk. Variërend van een grappige giveaway tot een duurzaam relatiegeschenk met een verhaal. Bijvoorbeeld gekoppeld aan een goed doel of gemaakt van gerecycled materiaal. Het zijn van die geschenken waar u trots op bent, die u graag wil geven (of misschien zelfs graag wil houden). Alert Promotie neemt het liefst alle zorgen voor u uit handen. Dat vinden we zelfs leuk! Door onze jarenlange samenwerking met partners uit de hele wereld kunnen we snel en gemakkelijk schakelen. We zijn gepokt en gemazeld in het afsluiten van goede deals, uiteraard met behoud van kwaliteit en oog voor de maatschappij. Steeds zoeken wij het perfecte cadeau dat past bij uw merk, uitstraling en natuurlijk de doelstelling van de actie. Bij Alert Promotie weet u zeker dat het goed komt. Volledig ontzorgd.

Verantwoord Ondernemen

Aandacht voor het product betekent voor Alert Promotie ook aandacht voor de wereld om ons heen. Als lid van brancheorganisatie PPP committeren we ons daarom aan de door PPP vastgestelde Code of Conduct. Daarnaast zijn we bezig om het CSR Promotional Products certificaat te behalen, de nieuwe internationale standaardnorm voor MVO.

Dit betekent dat u van Alert Promotie mag verwachten dat wij:
  • aandacht hebben voor mensenrechten en werkomstandigheden
  • veilige producten van hoge kwaliteit leveren die op verantwoorde wijze en met respect voor het milieu worden geproduceerd
  • ruime ervaring hebben met groene en duurzame relatiegeschenken
  • (lokale) wet- en regelgeving naleven

Het CSR certificaat wordt bovendien steeds vaker geëist bij aanbestedingen. Hiermee is het certificaat dé standaard voor MVO binnen de branche voor promotionele producten.