JBL met bedrukking

JBL  producten bedrukking

JBL FLIP, JBL GO2 met logo bedrukking

Met een bedrukte JBL speaker of headset geef je een relatiegeschenk weg waar je U tegen zeg. Als zomercadeau of kerstgeschenk of onderdeel van een kerstpakket, JBL met bedrukking is een altijd een schot in de roos. Met een eigen ontwerp, logo of design wordt elke JBL GO2 of JBL Flip een unieke eyecatcher. De bedrukking all over de speaker of door middel van een all over doming op de achterkant, het kan allemaal.

JBL in ear, JBL on ear met logo

De headsets van JBL met opdruk maken elke ontvanger blij. Een JLB in ear of on ear met logo of campagnebeeld is een geschenk  dat garant staat voor jaren lang gebruiksplezier.

r draadloos muziek via Bluetooth met constante JBL-kwaliteit. Dankzij het spetterende, nieuwe IPX7 waterbestendige ontwerp van de GO 2 kun je als muziekliefhebber je  luidspreker onbezorgd meenemen naar het zwembad of het strand. Kristalheldere gesprekken voer je via de ingebouwde ruisonderdrukkende speakerphone van de GO 2. Door het compacte formaat en de keuze uit 12 opvallende kleuren, is er altjid wel een GO 2 die perfect bij jouw stijl past.

Neem je muziek altijd met je mee, waar je ook naartoe gaat. Onze JBL Flip 5 Bluetooth speaker is lekker licht en laat je nooit in de steek, zelfs als het met bakken uit de lucht komt! Onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker gaat overal met je mee naartoe. De speaker is namelijk waterproof en speelt altijd het robuuste geluid dat je van ons gewend bent. Wel 12 uur lang. Dankzij de ingebouwde speakerphone blijf je bereikbaar. Ook maakt het niet uit hoe je ’m neerzet, of welke van de 11 opvallende kleuren je kiest, jij bent de coolste!