luchtplantje, green eco gift, usb stick, kooduu, champagnekoeler, wijnkoeler moodlight, hamamdoek

Altijd actueel

Het assortiment en de kennis van Alert Promotie zijn altijd actueel. We zijn continu op zoek naar de nieuwste producten die we dagelijks aan onze collectie toevoegen.

Hoe we actueel blijven?
  • we bezoeken nationale en internationale beurzen
  • zijn aanwezig bij roadshows van leveranciers
  • werken niet alleen met vaste collecties
  • en struinen online de markt voor u af
  • lidmaatschap en deelname kennissessies branchevereniging PPP

Als we voor u op zoek gaan naar het beste cadeau is niets ons te gek.
We werken niet met vaste collecties maar treden buiten de gebaande paden op zoek naar iets nieuws. Bestaat het product dat u wenst (nog) niet? Geen probleem, dan bedenken en maken we het zelf voor u! Zo heeft u met een premium, giveaway, relatiegeschenk of company wear van Alert Promotie altijd iets nieuws in handen.

Inspiratie opdoen?

U vindt in dit ideeënboek een actuele greep uit ons ruime assortiment relatiegeschenken.
We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het grote (internet) aanbod overweldigend kan zijn. Om u op weg te helpen hebben wij ter inspiratie onze favoriete artikelen geselecteerd. Het ideeënboek is bedoeld om rustig door te bladeren en inspiratie op te doen. Vanzelfsprekend staan wij altijd klaar voor nog meer inspiratie en advies voor de perfecte giveaway.

Klik hier om door ons ideeënboek te bladeren.

Seizoenen & feestdagen

Voor elke geef moment bedenken wij het liefst een perfect geschenk. Zoals met kerst, sinterklaas, pasen, de dag van de verpleging etc. Helemaal op maat; dan gaan we samen in gesprek. En komen we met mooie ideeën voor een mooi Sinterklaas cadeau of duurzaam kerstpakket. Liever iets kiezen of inspiratie op doen uit onze webshop? Neem dan hier een kijkje.

onze kerstshop
Naar onze seizoen & feestdagen webshop

Instagram