Aanpak

alert-promotie-aandacht-handlettering

Aandacht voor u, aandacht voor uw premiums, giveaways, relatiegeschenken, company wear en aandacht voor de wereld om ons heen. Dat is wat we als Alert Promotie belangrijk vinden. All about attention. Bij Alert Promotie willen we meer voor onze klanten betekenen dan alleen leverancier zijn van een promotieartikel.

Wat kunt u van ons verwachten?
  • persoonlijke betrokkenheid
  • deskundig advies bij de keuze voor een product
  • ontwerp, productie en levering van het product
  • rechtstreeks contact en korte lijnen
  • aandacht voor details

Wij ontzorgen en zetten vol enthousiasme dat ene stapje extra bij het vinden van het promotieartikel dat aan al uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u bij ons premiums, giveaways of relatiegeschenken kiezen uit bestaande brochures. Daarnaast leveren we ook graag op maat. Dan weet u zeker dat u een heel origineel cadeau kunt geven aan uw medewerkers of relaties. Op beurzen zijn we continu op zoek naar de nieuwste ideeën en gadgets. Niet zelden komen deze ideeën uit onze eigen koker en zetten we producten uit de retail om in een premium, giveaway of relatiegeschenk. Kortom, geen vaste collectie, maar steeds weer mooie, nieuwe promotionele artikelen.

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk?

Dan denken wij graag met u mee! Wat is de actie? Wat is het doel? En wie wilt u ermee bereiken? Het zijn belangrijke vragen want het cadeau zelf mag natuurlijk nooit het doel worden. Wij kennen de laatste ontwikkelingen, weten precies wat werkt en wat niet, en stellen de juiste vragen. Zodat u met een rake attentie komt, recht in de roos van uw doelgroep.

Of weet u al wat u wilt?

Dan zorgen wij ervoor dat u ook krijgt wat u wilt! We zijn bekend met de wet, weten de weg en denken van tevoren goed na over het proces dat komt tot de keuze van een item.
Handling, verpakking, distributie en opslag, het speelt allemaal een rol. U mag van ons een optimaal resultaat verwachten dat aansluit bij uw budget en uw planning. Voor iedere vraag weten we bij Alert Promotie de oplossing te vinden en we komen altijd met een passend aanbod.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop als u bij ons een premium, giveaway, relatiegeschenk of company wear bestelt. Het is bepalend voor de leveranciers met wie we werken en de artikelen die we leveren.

Maar kwaliteit betekent voor ons ook:
  • kennis van wet- en regelgeving
  • sturen en bewaken van (productie)processen
  • samenwerken met onafhankelijke testinstituten zoals SGS
  • uitvoeren van duurzaamheids- en kwaliteitsinspecties
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Alert Promotie komen we beloftes na en schakelen we snel. Zo zijn we u steeds een stapje voor en kunnen we u behoeden voor onaangename verrassingen!